ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑΤΙ:

01.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Πρόσφατα δεδομένα και στοιχεία απο εγνωσμένου κύρους ακαδημαικούς και ιατρούς σας δίνουν την ευκαιρία να εχετε μια πλήρη και πολυεπίπεδη πληροφόρηση,

02.

ΑΚΡΙΒΗ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Κλινικοί ιατροί και ακαδημαικοι με πολύτιμη εμπειρία θα σας μεταφέρουν μοναδική τεχνογνωσία και θα σας πληροφορίσουν σχετικά με τις τελευταίες πρακτικές θεραπειών και αντιμετώπισης.

03.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ

Το συνέδριο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών αλλα και εποικοδομητικής συζήτησης θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.

Γενικές Πληροφορίες Συνεδρίου

"ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - ΔΕΔΟΜΕΝΑ - ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ"

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για μη μέλη ΕΕΠΑΟ 100 euro
Για μέλη ΕΕΠΑΟ 50 euro
Φοιτητές ΔΩΡΕΑΝ
Ειδικευόμενoi ΔΩΡΕΑΝ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Το Πιστοποιητικό Παρακολούθησης  θα αποστέλλεται από τη Γραμματεία, κατόπιν συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου αξιολόγησης του Συνεδρίου. Ελάχιστες ώρες παρακολούθησης: το 60% των συνολικών ωρών του Επιστημονικού Προγράμματος.

ATTENDANCE
FOLLOW UP

Mε την εγγραφή του ο κάθε σύνεδρος θα λαμβάνει γραμμωτό κωδικό (barcode), τον οποίο θα εισάγει στη διαδικτυακή πλαφόρμα παρακολούθησης κάθε φορά κατά την είσοδο και έξοδό του για να γίνεται καταμέτρηση των ωρών παρακολούθησης.

Πρόοδος Συνεδρίου

Μη καθυστερείτε, ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ τη συμμετοχή σας και γίνετε κομμάτι αυτής της μεγάλης ετήσιας συνάντησης κορυφαίων επιστημόνων παιδιάτρων, αιματολόγων και ογκολόγων. 

96%

ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

30%

ΣΥΝΕΔΡΟΙ

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Διεύθυνση

Λεβαδείας 8
11527, Γουδί
Αθήνα. 
ΔΥΠΕ: Α' Αττικής

Επικοινωνία

Email: contact@eepao.gr
Τηλέφωνο: 210 6800125
Fax: 210 6800125