ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑΤΙ:

01.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Πρόσφατα δεδομένα και στοιχεία απο εγνωσμένου κύρους ακαδημαικούς και ιατρούς σας δίνουν την ευκαιρία να εχετε μια πλήρη και πολυεπίπεδη πληροφόρηση,

02.

ΑΚΡΙΒΗ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Κλινικοί ιατροί και ακαδημαικοι με πολύτιμη εμπειρία θα σας μεταφέρουν μοναδική τεχνογνωσία και θα σας πληροφορίσουν σχετικά με τις τελευταίες πρακτικές θεραπειών και αντιμετώπισης.

03.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ

Το συνέδριο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών αλλα και εποικοδομητικής συζήτησης θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.

Γενικές Πληροφορίες Συνεδρίου

"ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ & ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ"

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για μη μέλη ΕΕΠΑΟ ΔΩΡΕΑΝ
Για μέλη ΕΕΠΑΟ ΔΩΡΕΑΝ
Φοιτητές ΔΩΡΕΑΝ
Ειδικευόμενoi ΔΩΡΕΑΝ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Το Πιστοποιητικό Παρακολούθησης  θα αποστέλεται από τη γραμματεία, κατόπιν συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου αξιολόγησης του Συνεδρίου. Ελάχιστες ώρες παρακολούθησης: το 60% των συνολικών ωρών του Επιστημονικού Προγράμματος.

ATTENDANCE
FOLLOW UP

Mε την εγγραφή του ο κάθε σύνεδρος θα λαμβάνει γραμμωτό κωδικό (barcode), τον οποίο θα εισάγει στη διαδικτυακή πλαφόρμα παρακολούθησης κάθε φορά κατά την είσοδο και έξοδό του για να γίνεται καταμέτρηση των ωρών παρακολούθησης.

Mobirise

Πρόοδος Συνεδρίου

Μη καθυστερείτε, ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ τη συμμετοχή σας και γίνεται κομμάτι αυτης της μεγάλης ετήσιας συνάντησης κορυφαίων επιστημόνων παιδιάτρων, αιματολόγων και ογκολόγων. 

50%

ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΣΥΝΕΔΡΟΙ

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Διεύθυνση

Μιχαλακοπούλου 92
11528, Αθήνα. 

ΔΥΠΕ: Α' Αττικής

Επικοινωνία

Email: contact@eepao.gr
Τηλέφωνο: 210 6800125
Fax: 210 6800125

Mobirise html software